FARMİNG SİMULATOR 18-FS18-İNDİR

Oyun bilgisi:
Bir Çiftlik Oyunu
Farming Simulator 18, FS serisinin son oyunu olarak karşımızda. Sadece Nintendo 3DS ve PS Vita için çıkan bu oyun, bize oynamamız için 50 farklı traktör ve taşıt seçeneği sunuyor. Bütün taşıtlar ve traktörler, gerçek marka ve modellerden oluşmakta, bu da bize gerçekçi bir çiftçilik ortamı sağlıyor. Domuzlar ve ay çiçeklerinin eklenmesi ile birlikte, kırsal alanda eğlence sizi bekliyor.

Bu tarz bir oyun, gerçekten taşınabilir konsollar için mükemmel olsa da, oyunu daha önceden bilenlerin oynaması için daha uygun olabilir. Oyunun gerçekten geniş bir fan kesimi bulunmakta. Eğer bu kesime ait değilseniz oyuna oldukça çok zaman ayırmanız gerekebilir. Fakat öğrenme aşamasında da kendinizi eğlendirecek bir şeyler bulma olasılığınız oldukça yüksek.

İçeriğin kendisi oldukça dolu ve çeşitli
Bu oyunun en önemli noktalarından bir tanesi, her yeni oyunda gelen yeni tarım ve hayvanlar olmakta. Bu sefer ise, oyuncular ay çiçeği ve domuzları yetiştirmeyi seçebiliyorlar. Domuz gibi genelde “Farming” oyunlarında kullanılması çok sevilen bir hayvanın neden bu kadar geç geldiğini bilemesek de, sonuç olarak artık burada! Şanslıyız ki, oyun bize ekip biçmek için büyük bir alan veriyor ilk oyuna başladığımızda ve bu alan yeterli gelir elde ettiğimizde genişletilebilir oluyor. Alanınızı büyütüp, hayvan ve bitkilerinizi sağlıklı tutmak için bir çok seçenek sunuyor oyun bize.

Ekipmanlar el verdiği sürece, oyunda belli bir özgürlüğe sahip oluyoruz. Çiftliğimizi istediğimiz gibi yapıp, paramızı en uygun gördüğümüz şekilde harcayabiliyoruz. Oyun içinde 50’den fazla gerçek markaların gerçek taşıtları mevcut, traktörlerden tutun inşa araçlarına kadar. Tabi bu kadar çok araç, o kadar çok öğrenilecek oyun içeriği demek. Böylece size en uygun olanı seçip oyun deneyiminizi geliştirebilirsiniz.
Oyunun oynanışı pek mantıklı olmadığından, yeni oyunculara öğrenilecek bir çok konu bırakıyor
Oyuna başladığınız andan itibaren fark edeceğiniz diğer bir konu ise, oyunun yeni başlayanlara çok da arkadaş canlısı olmadığı. Oyunda herhangi bir “tutorial” yada kılavuz bulunmamakta. Bu nedenle eğer bu oyun sizin ilk “Farming Simulator” oyununuz olacaksa, bir çok deneme yanılmaya hazır olun! Serinin önceki oyunlarına baktığımızda, eski oyunlarda bulunan bazı içeriklerin kesilmiş ya da çıkarılmış olduğunu görüyoruz. Örneğin, çoklu tarım haritaları yada traktörsüz özgürce yürüyebilme gibi konular oyunda yok.

Bu gibi “gereksiz” özelliklerin kaldırılmasına rağmen, oyunun oynanışı hala oldukça garip ve anlamsız. Oyunculardan fazla bir şey beklemeyen oyun “eğer boş zamanınız var ise bir şeyler başarabilirsiniz” gibi bir slogan ile yapılmışa benziyor. Tabii birde bir çok şeyi hiç bir bilgi olmadan deneme yanılma yöntemiyle yapmaya çalışmak da insanı eninde sonunda çıldırtabilir. Farming Simulator 18’e eklenecek küçük bir kılavuz oyunu yeni başlayanlar için biraz da olsa oynanır kılabilir. Bunları söylemişken, oyunu öğrendikten sonra ayırdığınız zamana bağlı olarak hoş bir deneyim yaşayabilirsiniz eğer bu tip oyunlardan hoşlanıyorsanız.

Sonuç

Farming Simulator 18, sıfırdan başlayıp bir şeyler öğrenip yavaş yavaş gelişmek isteyen oyuncular için oldukça güzel bir oyun gibi görünüyor. Tabii hobi olarak bu tip şeyleri yapmayı sevmeniz de önemli bu konuda. Oyun arayüzü fazla kullanıcı dostu olmamakla birlikte oyunun oynanışı oldukça zorlu ve zaman alıcı durumda.. Ektiğiniz ürünleri toplamak belki işin sonunda sizi tatmin edecektir ama oyunda ki amacınızın en verimli ve en büyük çiftliği inşa etmeye çalışmak olduğu düşünüldüğünde bu oyun canınızı oldukça sıkabilir. Özellikle sürekli aynı şeyleri tekrar etmek de cabası. Bu tarz oyunları sevenler için belki bir “zaman geçirme” oyunu olabilecek olan Farming Simulator 18, kesinlikle ilk kez bu tarz oyunlara başlamak için tercih edeceğiniz bir oyun değil. Oldukça sıkılabilirsiniz!
Yazı kaynakçası:İnceleme: Farming Simulator 18 - Sıfır Noktası
Oyun görselleri:
fs18 ile ilgili görsel sonucu
fs18 ile ilgili görsel sonucu
Kaynakça bölümü:
Görsel kaynakça 1:Farming Simulator 18 Android & IOS ( FS 18 Android IOS ) - YouTube
Görsel kaynakça 2:Farming Simulator 18 1.4.0.1 Para Hileli Mod Apk indir » APK Dayı ...
İndirme link'lerimiz:
Uygulama paketi:Farming Simulator 18 v1.4.0.1 MOD APK İNDİR – 155MB
Site kaynakçası:Farming Simulator 18 v1.4.0.1 MOD APK – PARA HİLELİ
Kısa bilgi:Oyun APK dosyası sd data yok sd data kurma işlemi yok indirip telefona uygulamasını kurup oynayabilirsiniz iyi oyunlar.hanholkerkanal

Yorumlar